HTML

Civilek a vörösiszap károsultakért

2010. október 4-én az ajkai iszaptározó gátja átszakadt, és a vörösiszap elöntötte Kolontéár és Devecser településeket. Sok család maradt hajlék nélkül, jelenleg folyik a kármentesítés, de hónapokig eltarthat míg rend lesz ismét. A keletkezett károk meghaladják a 10 milliárd forintot is. Ebben a blogban szeretnénk közzétenni, hogy aktuálisan éppen mire van szükség, illetve aki akar, éppen miben tudna segíteni.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Regionális gyűjtésszervezés - Észak-Dunántúl

2010.10.08. 15:17 Kristály-völgy Egyesület

Arra kérünk benneteket, hogy az észak-dunántúli adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iszapkatasztrofa.blog.hu/api/trackback/id/tr752356361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panama 2010.10.09. 14:34:00

Segítsetek!!!

Borzasztó ez a katasztrófa, ami történ, és szeretnék segíteni!! Összeszedtem 2 zsák holmit, és egy régi mosógépet a rászorultaknak, viszont nem tudom levinni Ajkáig!!
Ha valaki segítene, szívesen elvinném valameddig, Pest határáig mondjuk, mivel én is Dunakeszin lakom!
Ha valaki tud esetleg olyan embert aki úgyis megy Ajkára, kérem mielőbb jelezzen!!
A legjobb lenne ha telefonon tudnánk egyeztetni, mivel nem mindig vagyok gépközelben! A számom: 06-30-746-6983!!
Köszönöm szépen előre is!!

unitedway 2010.10.11. 12:43:38

Győrben és környékén az United Way Kisalföld Alapítvány várja az adományokat. Az alapítvány vállalja az adományok összegyűjtését és szállítását a katasztrófa sújtotta településekre.
Szervezetünk által fenntartott, Győr-Moson-Sopron megyei Önkéntes Centrum várja mindazok jelentkezését, akik önkéntes munkájukkal szeretnének hozzájárulni a gyűjtés megvalósításához.

Az adománygyűjtéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető Kollár Andrástól:
telefon: 96/337 081
mobil: 70/610 68 88
e-mail: felnottkepzes@unitedway.t-online.hu
web: www.unitedwaygyor.hu

Kérjük, segítsen, hogy mi is segíthessünk!
süti beállítások módosítása