HTML

Civilek a vörösiszap károsultakért

2010. október 4-én az ajkai iszaptározó gátja átszakadt, és a vörösiszap elöntötte Kolontéár és Devecser településeket. Sok család maradt hajlék nélkül, jelenleg folyik a kármentesítés, de hónapokig eltarthat míg rend lesz ismét. A keletkezett károk meghaladják a 10 milliárd forintot is. Ebben a blogban szeretnénk közzétenni, hogy aktuálisan éppen mire van szükség, illetve aki akar, éppen miben tudna segíteni.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mindenki tud segíteni!

2010.10.08. 22:38 Kristály-völgy Egyesület

English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…

1134 komment · 4 trackback

Regionális gyűjtésszervezés - Dél-Alföld (Békéscsaba, Szeged, Kecskemét stb.)

2010.10.08. 15:22 Kristály-völgy Egyesület

Arra kérünk benneteket, hogy a dél-alföldi adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!

2 komment

Regionális gyűjtésszervezés - Észak-Alföld (Nyíregyháza, Debrecen, Szolnok stb.)

2010.10.08. 15:20 Kristály-völgy Egyesület

Arra kérünk benneteket, hogy az észak-alföldi adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!

6 komment

Regionális gyűjtésszervezés - Észak-Magyarország (Miskolc, Eger stb.)

2010.10.08. 15:19 Kristály-völgy Egyesület

Arra kérünk benneteket, hogy az észak-magyarországi adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!

19 komment

Regionális gyűjtésszervezés - Dél-Dunántúl

2010.10.08. 15:18 Kristály-völgy Egyesület

Arra kérünk benneteket, hogy a dél-dunántúli adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!

10 komment

Regionális gyűjtésszervezés - Észak-Dunántúl

2010.10.08. 15:17 Kristály-völgy Egyesület

Arra kérünk benneteket, hogy az észak-dunántúli adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!

2 komment

Regionális gyűjtésszervezés - Budapest, Pest megye

2010.10.08. 15:14 Kristály-völgy Egyesület

Arra kérünk benneteket, hogy a budapesti, illetve Pest megyei adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!

16 komment

süti beállítások módosítása